Kan man både have det sjovt og slappe af på samme tid?

Ja, det mener jeg godt vi kan – især når vi er sammen med familien udendørs.

I sommerperioden kalder fuglesang og insekter ligefrem på en tilstand af komplet ro.

Bornholm er bare helt særlig på denne tid. Uanset om du bor her hele året, eller kun tager en uge fri fra hverdagens puls, så er vi her for at nulstille, for at være sammen, for igen at mærke helt ind i hjertet hvorfor vi lige er her.

Gulhave labyrinterne vil gerne skabe rammerne for at I kan få sådan en dejlig hjertenær oplevelse hvor latteren kommer fra maven.

Det gør vi ved at puste til eventyret, der bor i os alle. De små detaljer tæller her. Vi ønsker ikke at løfte jer højt, og ryste jer hårdt eller skræmme jer fra vid og sans. Vi vil bare give jer muligheden for at lege og nyde.

Vores labyrinter er meget forskellige. I én kan man fare vild. I en anden skal man tænke sig om. En tredje er skabt til at dele sin hemmelighed. I vores græslabyrint er der to indgange, og om I Iøber om kap for at nå først, eller I holder i hånd så tit I kan indtil I mødes i hjertet til et kram – det er op til jer.

Vi sørger for at I kan bage pandekager over bål, få en kaffe latte i skyggen, eller nyde en picnickurv med saft og kage i den hule i selv har bygget. 

 

Tag 3 timers pause. Det er jo derfor I har ferie sammen.